Χτυπάμε ένα αβγό και αν θέλουμε προσθέτουμε λίγο γάλα. Βουτάμε μια φέτα του τόστ μέσα στο αβγό και από τις δυο μεριές να απορροφήσει αρκετό αβγό η φέτα. Το βάζουμε σε τεφαλ τηγάνι δίχως να προσθέσουμε λάδι και το ψήνουμε καλά και από τις δύο μεριές. Μετά κόβουμε σε λωρίδες ενάμιση πόντου το ψωμί και προσθέτουμε ελάχιστη κανέλα ή τριμμένο τυράκι από πάνω.
Αν θέλουμε να το γλυκάνουμε ακόμα παραπάνω, μπορούμε να βάλουμε μισή κουταλιά σταφιδίνη ή χαρουπόμελο (από μαγαζιά υγιεινής διατροφής). Μέλι μετά τον χρόνο!!! Όσο για τη ζάχαρη, καλό είναι να την αποφεύγουμε, όσο μπορούμε.
καλη η συνταγη για τις αυγοφετες ,αλλα το tefal…ακαταλληλο! προσοχη σε τετοιου ειδους προϊοντα.κρυβουν κινδυνους…!
koitanadeis, γνωρίζω οτι το τεφάλ είναι επικίνδυνο όταν έχει κάποια γρατζουνιά, αλλά όταν είναι σαν καινούργιο, δεν υπάρχει πρόβλημα. Λάθος μου?