Εξέταση προβλέπει τον κίνδυνο πρόωρου τοκετού

Standard

http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/7777959.stm

Πολύ ενδιαφέρουσα η είδηση που δημοσιεύτηκε στον δικτυακό τόπο του BBC. Ερευνητές επινόησαν μια εξέταση που μπορεί να προβλέψει τις πιθανότητες να υπάρξει πρόωρος τοκετός στην περίπτωση που σπάσουν τα νερά της γυναίκας σε πρώιμα στάδια της εγκυμοσύνης (20ή μέχρι 36η εβδομάδα).

Σύμφωνα με Σουηδούς ερευνητές, υψηλά επίπεδα γαλακτικού οξέως στα κολπικά υγρά συνδέεται στενά με την έναρξη των πόνων γέννας μέσα σε διάστημα 48 ωρών.

Άγγλοι ειδικοί δήλωσαν πως η εξέταση αυτή βοηθάει στο να προγραμματιστούν οι απαραίτητες ενέργειες και να παρασχεθεί η κατάλληλη φροντίδα και υποστήρηξη προς τις γυναίκες που ο αμνιακός σάκος σπάει πρόωρα.

Η μελέτη δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό Obstetrics and Gynaecology (Μαιευτική και Γυναικολογία).

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να πάτε στον σχετικό σύνδεσμο (link)

About mamalydia & online interiors

Γεννήθηκα τον Απρίλη του 1977, έχω σπουδάσει Αγγλία Interior Design και συνέχισα εκεί το Master μου. Εκεί γνώρισα από τα 18 μου τον πλέον σύζυγό μου ο οποίος μου έμαθε τον κόσμο των υπολογιστών. Ασχολούμαι με ζωγραφική, λογοτεχνία, είμαι Διακοσμήτρια και ξεκίνησα μια από τις πρώτες υπηρεσίες Διαδικτυακής Διακόσμησης στην Ελλάδα. Είμαι επίσης πιστοποιημένη Βοηθός Μητρότητας και blogger, instragrammer και έχω την τύχη να εργάζομαι από το σπίτι έχοντας υπάρξει και μια full time μαμά! Πλέον τα παιδιά μου είναι στην εφηβεία και λειτουργώ περισσότερο ως εργαζόμενη μητέρα, μαγείρισσα και σοφέρ :-) Αν θέλετε να επικοινωνήστε μαζί μου, εδώ είναι το μέηλ μου: lydiat2004 @ yahoo.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s