Πρόληψη Παιδικών Ατυχημάτων Λόγω Αερόσακου

Standard

Πηγή : http://www.medicinenet.com/script/main/art.asp?articlekey=115264

Μετάφραση : Χρύσανθος Θεοχάρης

 


HealthDay News

Οι αερόσακοι σχεδιάστηκαν έχοντας κατά νου τους ενήλικους, λέει το Ίδρυμα Nemours. Παρόλο ότι ο αερόσακος θα μπορούσε να αποβεί σωτήριος για ένα παιδί σε περίπτωση ατυχήματος, απ’ την άλλη η ισχύς και η ταχύτητα με την οποία ενεργοποιείται θα μπορούσε να να προκαλέσει το θάνατο ενός μικρού παιδιού. Ιδού και προτάσεις του Ιδρύματος για αποφυγή του ενδεχόμενου να τραυματιστεί ένα παιδί απ’ την ενεργοποίηση του αερόσακου:

  • Τα παιδιά θα πρέπει πάντοτε να κάθονται στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου τουλάχιστον μέχρι την ηλικία των δώδεκα. Εννοείται ότι πάντοτε να φορούν ζώνη ασφαλείας.
  • Ποτέ μη βάζετε το μωρουδιακό κάθισμα αυτοκινήτου στο μπροστινό κάθισμα.
  • Αν πρέπει οπωσδήποτε να το βάλετε στο μπροστινό κάθισμα, σύρετε το κάθισμα όσο πιο πίσω γίνεται. Επιπλέον ανενεργοποιήστε τον αντίστοιχο αερόσακο.

Diana Kohnle

About mamalydia & online interiors

Γεννήθηκα τον Απρίλη του 1977, έχω σπουδάσει Αγγλία Interior Design και συνέχισα εκεί το Master μου. Εκεί γνώρισα από τα 18 μου τον πλέον σύζυγό μου ο οποίος μου έμαθε τον κόσμο των υπολογιστών. Ασχολούμαι με ζωγραφική, λογοτεχνία, είμαι Διακοσμήτρια και ξεκίνησα μια από τις πρώτες υπηρεσίες Διαδικτυακής Διακόσμησης στην Ελλάδα. Είμαι επίσης πιστοποιημένη Βοηθός Μητρότητας και blogger, instragrammer και έχω την τύχη να εργάζομαι από το σπίτι έχοντας υπάρξει και μια full time μαμά! Πλέον τα παιδιά μου είναι στην εφηβεία και λειτουργώ περισσότερο ως εργαζόμενη μητέρα, μαγείρισσα και σοφέρ :-) Αν θέλετε να επικοινωνήστε μαζί μου, εδώ είναι το μέηλ μου: lydiat2004 @ yahoo.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s