Πρόληψη Παιδικών Ατυχημάτων Λόγω Αερόσακου

Standard

Πηγή : http://www.medicinenet.com/script/main/art.asp?articlekey=115264

Μετάφραση : Χρύσανθος Θεοχάρης

 


HealthDay News

Οι αερόσακοι σχεδιάστηκαν έχοντας κατά νου τους ενήλικους, λέει το Ίδρυμα Nemours. Παρόλο ότι ο αερόσακος θα μπορούσε να αποβεί σωτήριος για ένα παιδί σε περίπτωση ατυχήματος, απ’ την άλλη η ισχύς και η ταχύτητα με την οποία ενεργοποιείται θα μπορούσε να να προκαλέσει το θάνατο ενός μικρού παιδιού. Ιδού και προτάσεις του Ιδρύματος για αποφυγή του ενδεχόμενου να τραυματιστεί ένα παιδί απ’ την ενεργοποίηση του αερόσακου:

  • Τα παιδιά θα πρέπει πάντοτε να κάθονται στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου τουλάχιστον μέχρι την ηλικία των δώδεκα. Εννοείται ότι πάντοτε να φορούν ζώνη ασφαλείας.
  • Ποτέ μη βάζετε το μωρουδιακό κάθισμα αυτοκινήτου στο μπροστινό κάθισμα.
  • Αν πρέπει οπωσδήποτε να το βάλετε στο μπροστινό κάθισμα, σύρετε το κάθισμα όσο πιο πίσω γίνεται. Επιπλέον ανενεργοποιήστε τον αντίστοιχο αερόσακο.

Diana Kohnle

About mamalydia

Είμαι μαμά του Γιώργου από την 23η Ιανουαρίου 2007 και της Ναταλίας από τις 17 Ιανουαρίου 2010. Από τότε που έγινα μαμά μέχρι σήμερα, αν και δεν περίμενα να είμαι ποτέ σε κάτι τόσο σχολάστική, ξεκίνησε για μένα ένα ταξίδι έρευνας για να δώσω όσο μπορώ και όσο ξέρω, το καλύτερο σ'αυτό το παιδί, με την ευχή να μεγαλώσει το μυαλουδάκι του και το σώμα όμορφα και απροβλημάτιστα. Ο στόχος μου είναι να μεγαλώσω ελεύθερα παιδιά. Ελεύθερα να είναι αυτό που θέλουν να είναι, ελεύθερα να αγαπούν αυτό που θέλουν, ελεύθερα να παλέψουν γι αυτό που αγαπούν, ελεύθερα να είναι ο εαυτός τους! Γεννήθηκα τον Απρίλη του 1977, έχω σπουδάσει Αγγλία Interior Design και συνέχισα εκεί το Master μου. Εκεί γνώρισα από τα 18 μου τον πλέον σύζυγό μου ο οποίος μου έμαθε τον κόσμο των υπολογιστών. Ασχολούμαι με ζωγραφική, λογοτεχνία, ποίηση, είμαι Βοηθός Μητρότητας και blogger, και βασικά μεγαλώνω τα παιδιά μου, έχω την τύχη να είμαι μια full time μαμά! :-) Αν θέλετε να επικοινωνήστε μαζί μου, εδώ είναι το μέηλ μου: lydiat2004 @ yahoo.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s