1η Ημερίδα Μητρικού Θηλασμού

Standard

Μια πολύ πολύ καλή κίνηση από το mitrikosthilasmos.com, που όποιος μπορεί δεν  θα έπρεπε να χάσει! Κρίμα που γίνεται στην Αθήνα, αλλιώς θα ήμουν σίγουρα κι εγώ εκεί!!!  

– Δ ε λ τ ί ο Τ ύ π ο υ –

www.mitrikosthilasmos.com – mitrikosthilasmos@gmail.com

 

Αθήνα, 18/09/2011

 

Το mitrikosthilasmos.com, ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος ελληνόφωνος διαδικτυακός τόπος σε θέματα μητρικού θηλασμού και γαλουχίας, στα  πλαίσια των δράσεών του για τον εορτασμό της επερχόμενης Παγκόσμιας Εβδομάδας  Μητρικού Θηλασμού, διοργανώνει την 1η του Ημερίδα για τον μητρικό θηλασμό με θέμα:  “Θηλασμός: Η ξεχασμένη μητρική τέχνη” και ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για το κοινό.

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011 στο αμφιθέατρο του  Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου “Αττικόν” πλήθος έγκριτων Ελλήνων επιστημόνων, διεθνώς Πιστοποιημένων Συμβούλων Γαλουχίας IBCLC και Συμβούλων Θηλασμού του  Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece (LLLG), θα μιλήσουν σε ανοιχτό κοινό (σε νέους γονείς ή μη & επαγγελματίες υγείας). Μετά το τέλος κάθε ομιλίας θα ακολουθεί ολιγόλεπτη ανοιχτή συζήτηση, ανάμεσα στους ομιλητές και τους συμμετέχοντες που θα τιμήσουν με την παρουσία τους την Ημερίδα.

 

Επίσης, στο τέλος της Ημερίδας θα δοθούν Πιστοποιητικά Παρακολούθησης. Αναγνωρίζοντας πως οι περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα ξεκινούν να θηλάζουν τα  μωρά τους αλλά απογαλακτίζουν πολύ νωρίς, επιχειρούμε να δώσουμε στις γυναίκες  (και τις οικογένειες τους), τη δύναμη και την πίστη, πως ο μητρικός θηλασμός είναι μια φυσική διαδικασία που με αγάπη, υπομονή, επιμονή και την κατάλληλη ενημέρωση  και υποστήριξη μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα σε αυτές και τα μωρά τους για σήμερα αλλά και στο μέλλον!

 

Στόχος είναι και η προτροπή της επιστημονικής κοινότητας στο να στηρίζει τις νέες μητέρες στην τέχνη του θηλασμού και το δικαίωμα της επιλογής για τη διατροφή του  παιδιού τους από την πρώτη ώρα! Καλούμαστε και μέσα από αυτή την ημερίδα να βοηθήσουμε ώστε το αναφαίρετο δικαίωμα των βρεφών στο θηλασμό να ανακτήσει τη θέση που του αξίζει στη διατροφή τους, με  την ελπίδα μια μέρα να δούμε μια πιο φιλική προς το θηλασμό Ελλάδα!

 

«ΑΜΗΝ!» λέω εγώ…

About mamalydia & online interiors

Γεννήθηκα τον Απρίλη του 1977, έχω σπουδάσει Αγγλία Interior Design και συνέχισα εκεί το Master μου. Εκεί γνώρισα από τα 18 μου τον πλέον σύζυγό μου ο οποίος μου έμαθε τον κόσμο των υπολογιστών. Ασχολούμαι με ζωγραφική, λογοτεχνία, είμαι Διακοσμήτρια και ξεκίνησα μια από τις πρώτες υπηρεσίες Διαδικτυακής Διακόσμησης στην Ελλάδα. Είμαι επίσης πιστοποιημένη Βοηθός Μητρότητας και blogger, instragrammer και έχω την τύχη να εργάζομαι από το σπίτι έχοντας υπάρξει και μια full time μαμά! Πλέον τα παιδιά μου είναι στην εφηβεία και λειτουργώ περισσότερο ως εργαζόμενη μητέρα, μαγείρισσα και σοφέρ :-) Αν θέλετε να επικοινωνήστε μαζί μου, εδώ είναι το μέηλ μου: lydiat2004 @ yahoo.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s